#Blogg100/45 Du kan göra skillnad – beställ en tröja!

 

Vi har återigen varit till syfabriken utanför Kathmandu där några före detta prostituerade kvinnor syr t-shirts och försöker skapa sig ett liv. Tragiskt men ändå hoppfullt. Läste du inte det inlägget? Klicka i så fall: här

Förra gången var vi där och hälsade på gjorde vi en beställning på tio t-shirts. Vi resonerade så här – blir tröjorna bra kan vi ha dem att jobba i. Blir de inte bra har vi hjälpt några kvinnor en liten, liten bit på vägen. Och kanske kan jag ha t-shirten på jobbet ändå. Det visade sig att våra tröjor är jättefina! Bra kvalitet, mjuka och sköna. Välsydda och bra passform. Vi beställde eget tryck på dem, vår hemsideadress: www.aynsley.se

Det blev snyggt. Jag är helnöjd, tröjorna är helt klart värda sitt pris och jag rekommenderar verkligen att även du beställer en eller fler. Vill du inte ha egen logga kan du beställa Milveas förtryckta text. För att komma till Milveas hemsida klicka: här.

Det är kul för man vet vilken av sömmerskorna som sytt just min tröja. På etiketten i nacken står nämligen hennes (fingerade) namn.

Så det var lätt som en plätt att ta reda på vem som sytt makens t-shirt.

Förutom tröjor med kort och lång ärm har man provsytt hoods. Vi provade en sån också, snygg och fin passform! Det blir nog varsin sådan också så småningom.

Gör en insats du också! Köp en t-shirt, med kort eller lång ärm, eller varför inte flera. Som jag redan berättat är de snygga och sköna. Har du företag kan du beställa dem som jobbartröjor, bara du ser till att ha en väl synlig logga eller företagsnamn.

Idéfabriken bloggar också om Milvea i #Blogg100. Läs mer: här

 

Och kom ihåg – du gör skillnad!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*