Nu har jag gjort det!

Bokat resa, alltså. Till Nepal. Äntligen. Nu längtar jag efter att få träffa tjejerna på barnhemmet, prata med dem och lyssna på deras historier, se på när de läser läxor och busa med dem. Jag är ju så himla rädd för jordbävningar, om det nu har undgått någon. Och Himalaya är ju ett av de mest jordbävningstäta områdena i världen. Men det var ju gubevars skalv i Sverige i går eftermiddag så det skakade i bostadshusen. Så då tänkte jag, jag är inte säker nånstans. Nu måste jag boka om jag ska komma iväg!

 

Jag har ju fler ärenden också. Har beställt en massa fina varor av ”mina” underbara kvinnliga tillverkare. Det ska bli så jätteroligt att komma ner och se allt det fina och glädjas åt deras stolta entreprenörögon. För att inte tala om lyckan när de får betalt för mödan. En förmögenhet för dem, en liten summa för en svensk.

 

Så handla på nu gott folk, så vi får plats med allt det nya! Gå gärna in på vår hemsida:

www.aynsley.se

Den uppdateras kontinuerligt och nya produkter kommer ut. Jag kommer även att vara ute på en hel del visningar i höst. Både bildvisningar, författarstunder och smyckesvisning. Är du själv intresserad av att vara värdinna en eftermiddag eller kväll? Bjuda dina vänner på en stund där de dels får frossa i hantverk till bra priser, dels göra en humanitär insats för världens kvinnor och barn? Hör av dig! Antingen under kontakt på hemsidan eller min mail:

super-carina@hotmail.com

 

Så, nu ska jag börja planera … Hm … undrar om jag behöver ny resväska, ett av hjulen har pajat på den gamla, så var det visum, foto, US dollar … hm …

 

Ajj La Vjoo … 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*