Nära!

Nu är det nära. Snart bär det iväg.

Som vanligt har jag allt under kontroll. Tror jag. Så nu börjar det kännas jäktigt. Med det där som trots allt inte är under kontrollen. Tänk att jag aldrig lär mig.

Men visumet är i alla fall i sin ordning. Och passet ligger i kassaskåpet. Förra gången jag skulle ut och resa var mitt pass ute på en egen tripp, nästan lika lång, utan mig! Tack posten. En reklamation kommer för kostnaden för ett akutpass, var så säker!

Vi har varit ute på tiggarstråt. Hämtat upp flera lass med kläder.

Allt från söta bebissparkbyxor och underkläder till jeansjackor och läderstövlar. Självklart får jag inte med mig allt i stora resväskan. Men det går ju mot sommar med tillhörande monsunregn och hetta nu, så vinterjackorna har jag arkiverat. Dem får jag ta ner till hösten.

Det är ett skriande behov av allt sånt där praktiskt. Kläder och mat. Men även nepaleser behöver lite lyx och flärd. Så det så!

Därför kommer jag att se till att det finns plats för de fina barbiedockorna väninnans dotter så generöst delat med sig av, samt de vackra damunderkläder med spets någon skickat med.

Se bara vad jag hittade bland de insamlade skatterna. Spika inte upp mig på en vägg nu mina kära, nya grannar i Sundsvallsområdet. Ni får förlåta mig eftersom jag är nyinflyttad men fortfarande inte konverterat vad gäller hockeylag. Människan behöver alltid en viss tid på sig att acklimatisera sig.

Nej, var inte orolig. Jag skall icke behålla den. Den vandrar vidare till Nepals barn i höst!

 

 

 

 

2 Replies to “Nära!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*