#Blogg100/90 Youtube dot com

 

I dag har jag jobbat hårt, klämdag till trots. Vi företagare har liksom inga klämdagar, vi jobbar när vi har nåt att göra, vilket innebär att jag kan vara ledig en helt vanlig onsdag i stället. Om jag har lust och inte har något åtagande.

 

Så i dag har det vatt fullt upp. Jag har skickat hudvård Mary Kay till kunder runt om i Sverige, jag har signerat ytterligare ett par böcker för leverans via snigelpost och jag har förberett min bokrelease på fredag. Den 6 juni. Du har väl inte missat det? Näää, jag tänkte väl. Jag har suttit i flera timmar nu och ordnat med affischer och material till mitt bokbord vid Vängåvan, inte vad jag hade planerat att göra i kväll. Nej, men så blev det. Och därför blir det inte längre blogginlägg än så här. För i morgon ska jag upp tidigt, jobbar i söderlän och behöver sova för att orka den långa dagen.

 

Men jag kan roa dig med en sprillans ny film. Jodå, #Älskanoveller heter den. Det är Jenny, som kom på själva idén med novellsamlingen som sammanställt en del av våra foton till ett bildspel. Så – se och  njut kära du 🙂

 

Klicka här: Youtube

 

Sov så gott!

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*