#Blogg 100/95 ”Carina har novellfeber”

 

Jag har novellfeber, står det i Sundsvalls Tidning i dag. Ja, det är väl så.

 

Klicka här för att läsa artikeln: Carina har novellfeber

 

Båda antologierna #Älskanoveller – 26 nyanser av Sverige, och Insikter finns från och med i dag, torsdag. Yiiiieha!! Så roligt! Visst blir man nyfiken på innehållet när man ser de fina bokomslagen? Det skulle i alla fall jag bli om jag såg dem, bara sådär. Josephine Öhrlund har designat våra omslag, en ung tjej i början av sin karriär. *imponerad*

 

Vill du ha ett signerat exemplar av en antologi eller två? Självklart, kontakta mig så ordnar vi det.  Jag har också exemplar kvar av bloggboken från Nepal som Susanne berättar om i artikeln, Ajj La Vjoo – 90 dagar i Nepal. 

 

Och i morgon hörni – då är det boksläpparfest här i Sundsvall. Jodå, så är det. Först firar vi hela dagen vid Vängåvan, den fina parken. Klockan 13.30 kommer jag att bli intervjuad på Litteraturscenen. Det blir roligt, få se om jag blir lika överraskad av frågorna som vid radiosändningen i går. Och på kvällen går min egen boksläpparfest av stapeln, klockan 17-20. Vår fina festvåning börjar bli full nu, men vill du också hänga med så skicka mig ett mail. Vi kan säkert klämma ytterligare ett par personer.

 

Vi ses i morgon! *hjärtahjärta*

 

4 Replies to “#Blogg 100/95 ”Carina har novellfeber””

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*