Louise och jag …

Här kommer de allra sista bilderna från The Big Book Mess, jag lovar. Tror jag. På lördagkväll käkade jag med en nyfunnen författarvän på restaurang på Avenyn.

 

 

Trevligt värre, var det. Och gott. Efter middagen satte vi oss på uteserveringen – jodå, temperaturen är fortfarande sån där ner i södern – och betraktade kändisar som kom och gick. En del foton togs, förstås. Ja, av mig, vem annars?

 

Jag tog (bokstavligen) rygg på Plura, Jan Guillou, Lasse Åberg, Klas Östergren, Alexandra Charles, Tommy Körberg, Jessica Gedin, Lena Sundström med flera. OCH, så har jag även ett och annat foto som är taget från rätt håll, det vill säga framsidan. Ja, jag vet, det kan ju vara trevligare att titta på på det viset.

 

Men när HON kom, Hon som jag bara måste ha foto på, då var batteriet slut i både kamera och iPad. Vad göra? Jo, ropa dit en annan författarvän som befann sig i närheten och be om assistans.

 

 

Louise Boije af Gennäs, såklart. Och ni ser väl att hon klätt sig för att matcha mig? Hennes top går i samma stil som mina brallor. *Louiseochjag*

 

Hon var på väg till Bonniers stora middag och en taxi väntade, så jag uppehöll henne inte så länge. Jag menar, jag vet ju själv hur det är när man är hungrig och så. Men jag hann i alla fall berätta att jag låg på gräsmattan en sommar och grät sönder hennes Stjärnor utan svindel. En bok jag aldrig glömmer. Helt enkelt. Därför att.

 

 

Då fick jag jättekramen. Ja, jag vet, jag ser jätteförvånad ut. Det var jag också.

*hjärta* Louise *hjärta*

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*